ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται πλέον ο Ταϊλανδός Παϊρότ Πιεμπονγκσάντ, καθώς, όπως αναμενόταν άλλωστε, έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα.
Ο επιχειρηματίας προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 19:20 με πτήση της British Airway και το Σάββατο θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, στη διάρκεια της οποίας θα τεθούν επί τάπητος όλες οι σημαντικές λεπτομέρειες που θα κρίνουν αν θα προχωρήσει το deal για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο εκπρόσωπος της «Pan Asia» έφτασε ινκόγκνιτο στο αεροδρόμιο και αποχώρησε από την έξοδο των VIP χωρίς να έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του Τύπου.
Άξιο αναφοράς είναι ότι το «παρών» στο «Ελ. Βενιζέλος» έδωσαν ο νομικός εκπρόσωπος του Ταϊλανδού επιχειρηματία, Γιώργος Παχατουρίδης, ο οποίος επεσήμανε στους δημοσιογράφους ότι: «ο κ. Πιεμπονγκσάντ επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών στην Αθήνα».























































