ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται πλέον ο Ταϊλανδός Παϊρότ Πιεμπονγκσάντ, καθώς, όπως αναμενόταν άλλωστε, έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα.
Ο επιχειρηματίας προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 19:20 με πτήση της British Airway και το Σάββατο θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, στη διάρκεια της οποίας θα τεθούν επί τάπητος όλες οι σημαντικές λεπτομέρειες που θα κρίνουν αν θα προχωρήσει το deal για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο εκπρόσωπος της «Pan Asia» έφτασε ινκόγκνιτο στο αεροδρόμιο και αποχώρησε από την έξοδο των VIP χωρίς να έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του Τύπου.
Άξιο αναφοράς είναι ότι το «παρών» στο «Ελ. Βενιζέλος» έδωσαν ο νομικός εκπρόσωπος του Ταϊλανδού επιχειρηματία, Γιώργος Παχατουρίδης, ο οποίος επεσήμανε στους δημοσιογράφους ότι: «ο κ. Πιεμπονγκσάντ επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών στην Αθήνα».























































