Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το συγκινητικό μήνυμα του μικρού Τζέι στον Σαμαρά (βίντεο)

Το συγκινητικό μήνυμα του μικρού Τζέι στον Σαμαρά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τελικά ο μικρός Τζέι Μπίτι δεν θα μπορέσει να αποδεχθεί την πρόσκληση της ΕΠΟ και να ταξιδέψει στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος και του αγαπημένου του παίκτη Γιώργου Σαμαρά απέναντι στην Κόστα Ρίκα την Κυριακή.

Όπως εξήγησε μέσω Facebook ο πατέρα του μικρού, Μάρτιν Μπίτι, αιτία είναι οι προγραμματισμένες καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας, αφού όταν δέχθηκαν το τηλεφώνημα με την πρόταση της ΕΠΟ ήταν ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας. Σήμερα λάβαμε μία φανταστική προσφορά, να παρακολουθήσουμε από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο και να δει ο Jay τον ήρωα του Σαμαρά. Δυστυχώς ήμασταν ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο ξεκινώντας τις οικογενειακές μας διακοπές. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους για αυτό που έκαναν για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι μόλις είδε τις δηλώσεις του Σαμαρά ήθελε να απαντήσει… Σας ευχαριστούμε όλους».

martinbeatty

Το μήνυμα του πατέρα του Τζέι στο Facebook ακολουθεί ένα βίντεο με το μήνυμα του Τζέι στον Σαμαρά:

«Σε ευχαριστώ Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε».

Aπό την πλευρά της, η μητέρα του μικρού, Άννυ Μπίτι, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την απόφαση της οικογένειας να αρνηθεί την πρόσκληση της ΕΠΟ να πάει στη Βραζιλία.

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε οικογενειακές διακοπές. Γι αυτό αρνηθήκαμε αυτή τη φανταστική και γενναιόδωρη προσφορά για το ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανεβάσαμε και μια ανακοίνωση στο Facebook, με την οποία εξηγούμε τους λόγους, ενώ ο Τζέι έκανε ένα βίντεο με την ελπίδα ότι ο Σαμ (Σαμαράς) θα το δει. Καλή τύχη στην Ελλάδα. Είμαστε μαζί σας σε όλη τη διαδρομή. Σας ευχαριστούμε πολύ»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Ευρωμπάσκετ 2025: Πέρασε νικηφόρα από τη Χάγη η Εθνική Ελλάδας 74-72 επί της Ολλανδίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr