ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μία δήλωση που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου θέλοντας να εκφράσει για ακόμη μία φορά τη δυσαρέσκεια του για την απώλεια του πρωταθλήματος.
Ο Ρούμανος τεχνικός μίλησε σε ρουμανικό Μέσο, όπου ερωτώμενος για τα συναισθήματά του για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, απάντησε παρομοιάζοντας τις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος με εκείνες στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την φασιστική Γερμανία!
«Ίσως μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία συνέβη, αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη πρόσθεσε πως «ο ιδιοκτήτης είναι πολύ χαρούμενος, και ήταν αυτός που υπέφερε περισσότερο από όλους. Η χαρά μου ήταν μεγαλύτερη του συνηθισμένου».























































