Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νικ Κύργιος θριάμβευσε στο Wimbledon

Ο Νικ Κύργιος θριάμβευσε στο Wimbledon
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Ομογένεια, Νικ Κύργιος, Τένις,

Έκπληξη πρώτου μεγέθους στο τουρνουά τένις του Wimbledon, με τον (ελληνικής καταγωγής) Αυστραλό Νικ Κύργιο να αφήνει εκτός διοργάνωσης το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, τον Ραφαέλ Ναδάλ, του οποίου επικράτησε με 3-1 (7-6, 5-7, 7-6, 6-3).

Ο μόλις 19χρονος Κύργιος, που με τη σπουδαία αυτή επιτυχία προκρίθηκε στα προημιτελικά και θα τεθεί αντιμέτωπος του Καναδού Μίλος Ράονιτς, επιβεβαίωσε με τη νίκη του απέναντι στον περίφημο Ισπανό τις κρίσεις των ειδικών, οι οποίοι τον θεωρούν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου τένις.

Ο αγώνας του Κύργιου με τον Ναδάλ ήταν συναρπαστικός, όπως φαίνεται και από τα σετ, κρίθηκε δε υπέρ του Έλληνα ομογενή μετά από 2 ώρες και 58 λεπτά. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά μετά το 1992 που τενίστας ο οποίος δεν βρίσκεται στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης νικά το νούμερο 1 του πλανήτη, καθώς επίσης ότι αυτή είναι η «παρθενική» συμμετοχή του Κύργιου στο αγγλικό τουρνουά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο

Αυστραλία: Σοβαρός τραυματισμός σε παραλία του Περθ 28χρονου Έλληνα – Κίνδυνος τετραπληγίας

Greek armored vehicles arrive in Lebanon: A boost to Defense Diplomacy

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr