ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον φοβερό και τρομερό Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Πορτογαλία έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας από την Ισπανία, η οποία και είχε κάνει νωρίτερα μεγάλη ανατροπή, από 2-1 σε 2-3 στο ματς που ολοκλήρωνε την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Μουντιάλ.
Το τελικό 3-3 έγραψε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 87ο λεπτό ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ντιέγκο Κόστα να έχει δύο γκολ για τους Ισπανούς και το Νάτσο να δίνει το προβάδισμα για πρώτη φορά στην ομάδα του Φερνάντο Ιέρο στο 58′.
Το ματς ήταν συγκλονιστικό σε όλο το 90λεπτο, με τους “φούριας ρόχας” να είναι εμφανώς ανώτεροι από τους Πορτογάλους, αλλά όπως προαναφέρθηκε ο Ρονάλντο δεν ήθελε με τίποτα να συνδυάσει η ομάδα του με ήττα την πρεμιέρα της στο 21ο Μουντιάλ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία αφού έγινε ο μοανδικός παίκτης που σκοράρει σε τέσσερα Μουντιάλ.























































