Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Ποιοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη Λουκέρνη θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι Πειραιώτες θα δώσουν εντός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 9 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Ελβετία μια εβδομάδα αργότερα.

Το νικητή του ζευγαριού μεταξύ της νορβηγικής Μόλντε και της αλβανικής Λάτσι θα αντιμετωπίσει στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League ο Αστέρας Τρίπολης εφόσον ξεπεράσει στην προηγούμενη φάση το εμπόδιο της σκωτσέζικης Χιμπέρνιαν. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο γήπεδο “Θ. Κολοκοτρώνης” και η ρεβάνς στις 16/8.

Τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον αποκλειστεί από τη Βασιλεία στο Champions League, έμαθε ο ΠΑΟΚ. Στην περίπτωση αυτή, ο «Δικέφαλος του βορρά» θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού του Β΄ προκριματικού του Europa League, ανάμεσα στη ρουμανική Βιτορούλ και την ολλανδική Φίτεσε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι φιλοξενούμενος στον πρώτο αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας θα γίνει στις 16/8.

Τέλος, ελληνοκυπριακή μονομαχία ενδέχεται να υπάρξει στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς Ατρόμητος και Απόλλων Λεμεσού θα βρεθούν αντιμέτωποι, εάν βεβαίως ξεπεράσουν τα εμπόδια που έχουν μπροστά τους στον Β΄ προκριματικό γύρο. Η ομάδα του Περιστερίου παίζει πρώτα με την Ντιναμό Μπρεστ και, αν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην κυπριακή ομάδα και τη Ζελέζνιτσαρ από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, με το πρώτο ματς εκτός έδρας (9/8) και τη ρεβάνς στην Αθήνα (16/8).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Νίκησε 80-64 τη Βιλερμπάν και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Ολυμπιακός: Δεν τα κατάφερε στην Πόλη – Έχασε 85-72 από την Ανατολού Εφές

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr