Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ατρόμητος δεν λύγισε ούτε στη Νέα Σμύρνη 2-2 με τον Πανιώνιο

Ο Ατρόμητος δεν λύγισε ούτε στη Νέα Σμύρνη 2-2 με τον Πανιώνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πανιώνιος και Ατρόμητος μοιράστηκαν τους βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Οι «κυανέρυθροι», που έγιναν η δεύτερη ομάδα μετά τον Παναιτωλικό η οποία «έκοψε» βαθμούς φέτος από τους Περιστεριώτες, προηγήθηκαν δύο φορές (30΄ Κόρμπος, 88΄ Μασούρας), αλλά στο 35΄ ο Κουλούρης και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το αυτογκόλ του Μπανανά, διατήρησαν αήττητο τον Ατρόμητο.

Το παιχνίδι είχε εξαρχής καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να χάνουν πρώτοι μεγάλη ευκαιρία, στο 15ο λεπτό: ο Μασούρας κινήθηκε πίσω από την άμυνα στην πάσα του Σπιριντόνοβιτς, κατέβασε ωραία την μπάλα αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από την εστία του Μέγερι.

Στο 30΄ ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ, όταν σε ωραία εκδηλωμένη επίθεση ο Κόρμπος δέχθηκε την μπάλα στην περιοχή από τον Ντουρμισάι και με ψηλοκρεμαστό πλασέ την πέρασε πάνω από τον Μέγερι. Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, στη σέντρα του Γιαννούλη ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά και ο Κουλούρης από κοντά με προβολή ισοφάρισε.

Στο 37΄ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να φτάσουν σε άμεση ανατροπή, όταν ο Ουγκράι με έξοχη ενέργεια βρήκε τον Κουλούρη, ο επιθετικός του Ατρόμητου σούταρε πολύ δυνατά, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και χτύπησε πάνω στη γραμμή της εστίας του Κότνικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι ήταν πιο προσεκτικοί στην ανασταλτική λειτουργία τους, με αποτέλεσμα να μη βγαίνουν πια εύκολα φάσεις.

Η ομάδα του Κάναντι είχε μια καλή στιγμή στο 59΄, όταν σε σέντρα από δεξιά ο Μούγιακιτς έκανε την κεφαλιά-πάσα προς τον Κουλούρη, εκείνος πλάσαρε πιεζόμενος και αστόχησε.

Κι ενώ όλα έδειχναν ένα ήρεμο φινάλε, αίφνης το παιχνίδι έγινε… «ροντέο»: στο 88΄ ο Μασούρας πλάσαρε για το 2-1, στο επόμενο λεπτό ο Ρισβάνης με δυνατό σουτ «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Κότνικ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε φάουλ του Ατρόμητου, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μπανανά για το τελικό 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ, Κόσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Οικονομίδης (63΄ Μανθάτης), Κεϊτά, Κόρμπος (72΄ Πίρις), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (77΄ Τσιλούλης), Μασούρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, , Σάκιτς (88΄ Ούμπιδες), Ουγκράι (78΄ Κωτσόπουλος), Μούγιακιτς (69΄ Βασιλακάκης, Μπρούνο, Κουλούρης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr