ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση και βρίσκει άμεσα τον αντικαταστάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Αμπελ Φερέιρα πίεσε την Μπράγκα και θα είναι ο νέος προπονητής του Δικεφάλου.
Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε αστραπιαία και σχεδόν 40 ώρες μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, κατόρθωσε να βρει τον αντικαταστάτη του.
Έναν προπονητή τον οποίο ήθελε από την πρώτη στιγμή και το έδειξε ξεκάθαρα στον ίδιο, παρουσιάζοντας ένα πρότζεκτ αρκετά φιλόδοξο που καλύπτει τις προσωπικές φιλοδοξίες του.
Ο Φερέιρα αφήνει την 4η ομάδα της Πορτογαλίας και έρχεται στον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας, αυτό ας μην το ξεχνάει κανένας, ενώ υπάρχει και η πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές ότι «μέχρι το βράδυ της Κυριακής θα έχετε προπονητή», κράτησε την υπόσχεσή του, φέρνοντας έναν φιλόδοξο και άκρως πετυχημένο -για τα δεδομένα της προηγούμενης ομάδας του- προπονητή, ο οποίος πέρσι ήταν υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή στην Πορτογαλία, αλλά έχασε τον τίτλο από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.























































