Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλγερία και Σενεγάλη για τον αφρικανικό θρόνο – Πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Αλγερία και Σενεγάλη για τον αφρικανικό θρόνο – Πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Το γεγονός της χρονιάς για το ποδόσφαιρο στην αφρικανική ήπειρο πλησιάζει. Μετά από δύο δραματικούς ημιτελικούς, Αλγερία και Σενεγάλη θα βρεθούν αντιμέτωπες απόψε στις 22:00 στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στη φάση των ομίλων, όπου η Αλγερία είχε επικρατήσει με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Μπελαϊλί στο 49’. Η Αλγερία έχει το «πάνω χέρι» και στις συνολικές τους αναμετρήσεις με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερις αγώνες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη μεταξύ των Μανέ (Σενεγάλη), Μαχρέζ και Ουνάς (Αλγερία). Με τρία γκολ ο καθένας, έχουν ένα παραπάνω κίνητρο να σκοράρουν στον αγώνα, καθώς κυνηγούν τον Νιγηριανό Ιγκάλο που έχει σημειώσει πέντε.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα πετύχει το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τα μονά/ζυγά γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr