ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γεγονός της χρονιάς για το ποδόσφαιρο στην αφρικανική ήπειρο πλησιάζει. Μετά από δύο δραματικούς ημιτελικούς, Αλγερία και Σενεγάλη θα βρεθούν αντιμέτωπες απόψε στις 22:00 στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στη φάση των ομίλων, όπου η Αλγερία είχε επικρατήσει με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Μπελαϊλί στο 49’. Η Αλγερία έχει το «πάνω χέρι» και στις συνολικές τους αναμετρήσεις με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερις αγώνες.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη μεταξύ των Μανέ (Σενεγάλη), Μαχρέζ και Ουνάς (Αλγερία). Με τρία γκολ ο καθένας, έχουν ένα παραπάνω κίνητρο να σκοράρουν στον αγώνα, καθώς κυνηγούν τον Νιγηριανό Ιγκάλο που έχει σημειώσει πέντε.
Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα πετύχει το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τα μονά/ζυγά γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.























































