Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΟΠΑΠ Χρυσός Χορηγός των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Ο ΟΠΑΠ Χρυσός Χορηγός των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Με Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθούν οι Μεοσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες στην Πάτρα, από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει έντεκα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν σε τρεις εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων: «Ο ΟΠΑΠ έχει μακρά ιστορία στην στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και των σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων που αναλαμβάνει η χώρα μας. Έτσι και στην περίπτωση των Αγώνων της Πάτρας, δηλώνει παρών και προφέρει την αμέριστη συμπαράστασή του.

Πέραν του αθλητισμού και ειδικά του ερασιτεχνικού, ο ΟΠΑΠ, προσφέρει αμέριστη συμπαράσταση σε τομείς, όπως η υγεία, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και οι τοπικές κοινωνίες.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον ΟΠΑΠ και τον καλωσορίζει στη δυνατή ομάδα που ετοιμάζεται για να διοργανώσει μια άρτια και από όλες τις πλευρές επιτυχημένη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ: Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής στην καθημερινότητα όλων

Λαϊκό Λαχείο: Αντίστροφη μέτρηση για την ειδική κλήρωση της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου – Χριστουγεννιάτικο έπαθλο μέχρι και 1.000.000 ευρώ

Ο Λάκης Γαβαλάς χαρίζει red carpet στιγμές στην καρδιά της Ερμού – Μια «street» style πασαρέλα στη γιορτινή Αθήνα powered by ΣΚΡΑΤΣ

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Το 5ο Βήμα» στο Θέατρο Μικρό Χόρν με χορηγό τον ΟΠΑΠ

Ο Δημήτρης Τσίκλης στο Game Time: Το ντέρμπι με σαΐτες για καλό σκοπό και το μπέρδεμα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr