ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ατρόμητος Περιστερίου, Ποδόσφαιρο,


















































Το Ισραήλ πλήττει το καθεστώς Αλ-Σαράα στη Συρία
Βρετανοί κρατούμενοι στο Ιράν χρησιμοποιούνται ως «ανθρώπινες ασπίδες»
Η εκτίμηση Μπαρνέα: Πώς ο Διοικητής της Μοσάντ προέβλεψε την πτώση του καθεστώτος
Τουρκία: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» οι ισραηλινές επιθέσεις στη Συρία
Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Βασίλη Κικίλια για τη σχεδίαση και ναυπήγηση του «Εθνικού Πλοίου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το 0-0 στην Πολωνία πριν από μία εβδομάδα δεν αποδείχθηκε αρκετό για τον Ατρόμητο να ολοκληρώσει την έκπληξη απέναντι στη Λέγκια.
Στη σημερινή (14/08) ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League, στο Περιστέρι, η ομάδα της Βαρσοβίας επικράτησε με 2-0 και προκρίθηκε δίκαια στα πλέι οφ της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας το ελληνικό συγκρότημα. Ο Στολάρσκι στο 29΄ άνοιξε το σκορ και στο 51΄ ο Γκβίλια κλείδωσε την πρόκριση.
Σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης, στο σημερινό (14/08) η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν σαφώς πιο απειλητική, έχασε αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ρόσα, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία και όχι ποιος φτάνει κοντά στο γκολ.
Η Λέγκια χωρίς να εντυπωσιάσει βρήκε το γκολ σε μία φάση που δεν φαινόταν πως θα είχε αυτή την κατάληξη κι από τη στιγμή που προηγήθηκε τα πράγματα έγιναν πιο απλά.























































