ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια κακή ΑΕΚ, εντελώς ασύνδετη, με μεγάλα αμυντικά προβλήματα και χωρίς ψυχικές δυνάμεις, έχασε 1-3 από την Τραμπζονσπόρ στο άδειο ΟΑΚΑ και με αυτό το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League, η υπόθεση πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης δείχνει απλησίαστο όνειρο.
Οι Τούρκοι ήταν εξαιρετικοί, εκμεταλλεύτηκαν κάθε αδυναμία που έβγαλε η ελληνική ομάδα και έτσι η ρεβάνς στην Τραπεζούντα μοιάζει να είναι τυπική διαδικασία.
Ο Λιβάγια άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο» μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια ήρθε η κατάρρευση. Αν και οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 24′ με τον Σόσα (σε παράβαση που «είδε» μόνο ο Γερμανός διαιτητής), ο Εκουμπαν με τρία τέρματα (28′, 44′ και 70′) έδωσε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην Τραμπζόν, η οποία έδειξε να είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο από την Ένωση.























































