ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονιστικός, αλλά τέταρτος ο Λευτέρης Πετρούνιας

Συγκλονιστικός, αλλά τέταρτος ο Λευτέρης Πετρούνιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατετάγη τέταρτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο «Χανς Μάρτιν Σλάιερ» της Στουτγκάρδης και έχασε στην τελευταία προσπάθεια το μετάλλιο.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής δεν κατάφερε να κρεμάσει στο στήθος του ένα ακόμα μετάλλιο δείχνοντας πως τον έχει επηρεάσει ο τραυματισμός του και η απουσία του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στη «μάχη» του τελικού των κρίκων υπερασπίστηκε τον τίτλο που έχει κατακτήσει στα τελευταία τρία παγκόσμια πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018), αλλά δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο και κατετάγη τέταρτος.

Εντούτοις, η προσπάθειά του στην επιστροφή του σε διεθνές τουρνουά μετά το χειρουργείο στον ταλαιπωρημένο του αριστερό ώμο και η απόδοσή του δείχνουν την ποιότητα του Έλληνα γυμναστή, ενόψει Ιαπωνίας.

Ο Τούρκος Ιμπαχίμ Τσολάκ (14.933) κατακτά το χρυσό μετάλλιο, δεύτερος είναι ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Ζανέτι (14.725) και τρίτος ο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ από τη Γαλλία (14.800).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ξανά «χρυσός» ο Τεντόγλου και στο Diamond League της Λωζάνης

«Χάλκινος» ο Πετρούνιας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ

Ο Allwyn Champ Απόστολος Χρήστου αποκαλύπτει πώς έζησε τη «χρυσή» επιτυχία στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού

Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Μίλτος Τεντόγλου

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Το ντουέτο με τον Λευτέρη Πετρούνια και η πατητή στον Έρλινγκ Χάαλαντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr