Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ: Οι ίπποι και οι προπονητές που διεκδικούν τον κορυφαίο τίτλο της χρονιάς (βίντεο)

73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ: Οι ίπποι και οι προπονητές που διεκδικούν τον κορυφαίο τίτλο της χρονιάς (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ιππόδρομος, ΟΠΑΠ,

Αντίστροφη μέτρηση για την κούρσα της χρονιάς. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Markopoulo Park, το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, το οποίο θα αναδείξει τον κορυφαίο ίππο του 2019. Τον τίτλο διεκδικούν δύο ελληνικοί ίπποι, τέσσερις ιρλανδικοί, δύο βρετανικοί και ένας αμερικανικός.

Οι εννέα καθαρόαιμοι θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης της 6ης ιπποδρομίας και θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 2.100 μέτρων, κυνηγώντας τη νίκη που θα απογειώσει την καριέρα τους.

Οι διεκδικητές του τίτλου είναι όλοι ηλικίας τριών ετών, με πολλές ώρες προπόνησης και μεγάλη εμπειρία στο στίβο.

Ένας μετράει ήδη τρεις νίκες στο ενεργητικό του, έξι έχουν περάσει πρώτοι από μία φορά τη γραμμή τερματισμού, ενώ δύο αναζητούν την πρώτη τους μεγάλη επιτυχία.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ και της Ιπποδρομίες Α.Ε., Σπύρος Φωκάς, δηλώνει:

«Οι ιπποδρομίες είναι ένα σπουδαίο άθλημα, με συναρπαστικό θέαμα και πραγματικά αξίζει να τις παρακολουθεί ο κόσμος. Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους φιλάθλους να έρθουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park, ένα από τα πιο σύγχρονα ιπποδρόμια στην Ευρώπη, και να παρακολουθήσουν το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ. Μια γιορτή με πλούσια ιπποδρομιακή δράση και πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια».

Το πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, αρχίζει στις 13.00.

Οι ίπποι του μεγάλου Ντέρμπι

ΑΛΑΝΑΡΙ | Αγοράστηκε τον Φεβρουάριο του 2019 στη δημοπρασία της GOFFS. Σε τέσσερις συμμετοχές στην Ελλάδα σημείωσε μία νίκη στα 1.200 μέτρα, ενώ έχει τερματίσει δύο φορές 3ος στα 1.575 και 1.800 μέτρα.

ΑΠΛΗΚΤΟΝ | Αποκτήθηκε τον Ιούνιο του 2019 και επικράτησε των αντιπάλων του στην παρθενική του συμμετοχή στο Markopoulo Park, ενώ τερμάτισε 3ος στο Κριτήριο Τριετών.

ΔΕ ΝΤΡΗΜ |Είναι νικητής μίας ιπποδρομίας στην απόσταση των 1.300 μέτρων. Κατέλαβε τη 2η θέση στο Winter Challenge Διετών το 2018 και την 3η θέση στο Κύπελλο Τζόκεϋ Αρτεμισίου τον περασμένο Ιούλιο.

ΝΤΟΥΓΚΑΝ ΑΛΜΠ |Αγοράστηκε τον Ιούλιο στη δημοπρασία της Tattersalls. Έχει πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις στο Markopoulo Park. Στην τελευταία του συμμετοχή, στις αρχές Οκτωβρίου, κατέκτησε τη 2η θέση.

ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ | Νικητής μίας ιπποδρομίας στην Αγγλία, αγοράστηκε τον Ιούλιο στη δημοπρασία της Tattersalls. Έχει δύο συμμετοχές στο Markopoulo Park. Τερμάτισε 3ος στα 1.400 μέτρα και 2ος στο Κριτήριο Τριετών.

ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ | Έχει τρεις μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Είναι ο νικητής του Winter Challenge Διετών το 2018, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Τζόκεϋ Αρτεμισίου και το Κριτήριο Τριετών.

ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ | Αγοράστηκε στη δημοπρασία της Tattersalls τον Οκτώβριο του 2018. Στη δεύτερη εμφάνισή του στο Markopoulo Park τον περασμένο Ιούνιο, πήρε τη νίκη στην απόσταση των 1.400 μέτρων.

ΡΕΒΑΜΠ| Ήρθε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2019, έχοντας πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές στο εξωτερικό. Σε δύο εμφανίσεις στο Markopoulo Park, έχει πετύχει μία νίκη στα 1.400 μετρά, ενώ τερμάτισε 3ος στην πρώτη του συμμετοχή.

ΦΕΝΖΑΛ | Έκανε το ντεμπούτο του στο Markopoulo Park συμμετέχοντας στο Κύπελλο Αθηνών, στις αρχές Οκτωβρίου. Ήρθε στην Ελλάδα τον Αύγουστο από δημοπρασία του Ascot, έχοντας δύο νίκες στο εξωτερικό σε ιπποδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας.

O προπονητής Χρήστος Σταύρου με τον ίππο ΑΛΑΝΑΡΙ

Ο προπονητής Χρήστος Κουβαράς με τον ίππο ΑΠΛΗΚΤΟΝ

Η προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα με τον ίππο ΔΕ ΝΤΡΗΜ

Ο προπονητής Χρήστος Κουβαράς με τον ίππο ΝΤΟΥΓΚΑΝ ΑΛΜΠ

Ο προπονητής Χρήστος Κουβαράς με τον ίππο ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ

Η προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα με τον ίππο ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ

Ο προπονητής Παναγιώτης Θεολόγου με τον ίππο ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ

Ο προπονητής Νίκος Καλογερόπουλος με τον ίππο ΡΕΒΑΜΠ

Ο προπονητής Άδωνις Κρητικός με τον ίππο ΦΕΝΖΑΛ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr