Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βαλένθια με πολλές στοιχηματικές επιλογές

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βαλένθια με πολλές στοιχηματικές επιλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντός έδρας αγωνίζονται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην έβδομη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε, στις 21:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Αναντολού Εφές και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί αύριο, στις 21:30, στο ΟΑΚΑ, τη Βαλένθια.

Οι «αιώνιοι» ποντάρουν στις έδρες τους για να πάρουν τη νίκη. Ο Ολυμπιακός στις 6 πρώτες αγωνιστικές έχει 2 νίκες και 4 ήττες. Ο απολογισμός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι 3 νίκες και 3 ήττες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες της έβδομης αγωνιστικής της Euroleague, Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βαλένθια.

Συνδυασμός νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, το ημίχρονο-τελικό (με παράταση), τα τρίποντα των δύο ομάδων, τους head to head πόντους παικτών.

Σε όλους τους αγώνες της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ολυμπιακός: Νίκησε 80-64 τη Βιλερμπάν και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και βρέθηκε στην τρίτη θέση

Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα στο opaponline.gr – Εννέα νικητές κέρδισαν ήδη ταξιδιωτικές δωροεπιταγές*

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr