ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ποδόσφαιρο,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League έκαναν πίσω και δεν θα προχωρήσουν σε αποχή από τα καθήκοντά τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπως είχαν αποφασίσει.
Από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, μέσω mail, προέκυψε ότι η πλειοψηφία δεν επιθυμεί την αποχή και έτσι η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Ιανουαρίου.
Νωρίτερα σήμερα ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στη Super League με φόντο τη 17η αγωνιστική, ανακοινώνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «Όλο το ποδόσφαιρο μαζί για την πρώτη σέντρα του 2020, με τα ματς της 17ης αγων. του Πρωταθλήματος Super League».
ΣΑΒΒΑΤΟ 04/01
ΟΦΗ – Βόλος (17.15)
Αρης – ΠΑΟΚ (19.30)
Ατρόμητος – Αστέρας Τρ. (20.00)
ΚΥΡΙΑΚΗ 05/01
ΑΕΚ – Παναιτωλικός (15.00)
Ξάνθη – ΑΕΛ (17.15)
Πανιώνιος – Λαμία (17.15)
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19.30)






















































