ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός,


















































Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Νίκος Δένδιας: «Όλες οι σημαντικές ανθρώπινες προσπάθειες απαιτούν και συμβολική έκφανση - Τα μνημεία! - Αυτό το δίδαξαν οι πρόγονοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια χαρούμενη νότα προσέφεραν 1.000 μικροί φίλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ» στο διήμερο Διασυλλογικό Κολυμβητικό Τουρνουά που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στο ΟΑΚΑ, στις 25 και 26 Ιανουαρίου.
Οι μικροί φίλαθλοι έδωσαν ενθουσιώδες παρών στο τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν αθλητικά σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα, εγκαινιάζοντας με την παρουσία τους μια σειρά δράσεων της «Κερkidα ΟΠΑΠ» που στόχο έχουν τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Κερkidα ΟΠΑΠ», τα παιδιά απόλαυσαν τους αγώνες, γνώρισαν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές, συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια, έκαναν face painting και φωτογραφήθηκαν με τον Κερkidα, τη μασκότ του προγράμματος.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η «Κερkidα ΟΠΑΠ» βρίσκεται σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ φέρνοντας τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kerkidaopap.gr για να ενημερωθούν για τα μοναδικά προνόμια του προγράμματος που μόνο η «Κερkidα ΟΠΑΠ» μπορεί να προσφέρει.
























































