Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλείνουν τα εισιτήρια για τους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης

Κλείνουν τα εισιτήρια για τους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΟΠΑΠ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ένα βήμα από τους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης βρίσκονται οι τρεις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του με 2-0 κατά της Ομόνοιας στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο στην αποψινή ρεβάνς (22:00) στη Λευκωσία.

Στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League θα μπει και ο ΠΑΟΚ αν καταφέρει να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο ηττήθηκε στη Ρωσία από την Κρασνοντάρ. Αύριο (22:00) στην Τούμπα θα επιδιώξει να πετύχει τρίτη σερί πρόκριση, μετά από αυτές στις προκριματικές φάσεις του Champions League κόντρα στη Μπεσίκτας με 3-1 και τη Μπενφίκα με 2-1.

Την Πέμπτη (21:45) είναι η σειρά της ΑΕΚ να δώσει μάχη με τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ με έπαθλο το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. O αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση ή αν χρειαστεί στα πέναλτι. Η ΑΕΚ απέκλεισε, στην προηγούμενη φάση, εκτός έδρας με 1-0 τη Σεν Γκάλεν.

Περισσότερες από 200 επιλογές για κάθε αγώνα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για τους τρεις αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης, Κρασνοντάρ-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Ομόνοια και Σεν Γκάλεν-ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι), τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την πρώτη κάρτα, την κόκκινη κάρτα, το σύνολο των καρτών, το πέναλτι στον αγώνα, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Τρεις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Για τα πιο δυνατά παιχνίδια, από σήμερα έως την Πέμπτη, το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

Κάνεις cash-out και πληρώνεσαι στο πρακτορείο

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr