Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Europa League: Πρεμιέρα με γκέλα ο ΠΑΟΚ 1-1 με την Ομόνοια

Europa League: Πρεμιέρα με γκέλα ο ΠΑΟΚ 1-1 με την Ομόνοια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, Κύπρος, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Ομόνοια στον αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Προβληματικός, άνευρος και χωρίς ορθολογική τακτική ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με περιορισμένη επιθετικότητα, χωρίς ενέργεια και έχασε 45 λεπτά χωρίς να δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία απέναντι στην Κυπριακή ομάδα.

Ο Δικέφαλος αν και ξεκίνησε αναγκαστικά επιθετικά γρήγορα εκφυλίστηκε η επιθετικότητα του και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 16′.

Στο 12′ απευθείας φάουλ του Σβαμπ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαμπιάνο.

Αντίστροφα όμως με την ροή του αγώνα στο 16′ η Ομόνοια πήρε προβάδισμα σε μια φάση όπου η άμυνα του ΠΑΟΚ άφησε αφύλακτους τους φιλοξενούμενους και από την σέντρα του Λέτσγιακς, ο Μπότεακ από κοντά παραβίασε την εστία του Ζίφκοβιτς για το 0-1.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε στη συνέχεια να βρει διαδρόμους με αναιμικές και χωρίς προγραμματισμό επιθέσεις αλλά η Ομόνοια ήταν αυτή που πλησίασε σε ένα δεύτερο γκολ, με τον Παππουλή στο 41΄όταν ο Κύπριος επιθετικός έφτασε ως την εστία του Ζ.Ζίφκοβιτς αλλά το τελικό του σουτ έφυγε λίγο πλάγια από το δοκάρι της εστίας του Δικεφάλου.

Στο 44′ δυνατό σουτ του Αντρίγια Ζίφκοβιτς από πλάγια θέση δεν αιφνιδίασε τον Φαμπιάνο που μπλόκαρε.

Στην επανάληψη με την προσθηκη του Αουγκούστο στη μεσαία του γραμμή ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να γίνει ουσιαστικότερος και στο 51′ κεφαλιά του Τσόλακ δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Στο 54′ ο Κροάτης και πάλι σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά και πάλι αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, κάλυψαν κενά και περιόρισαν τα λάθη, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν η ισοφάριση.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν επιθετικά και έφτασαν στο λυτρωτικό γκολ στο 55′.

Ο Μουργκ από καλή θέση δεν έχασε την ευκαιρία και με σουτ από ασίστ του συμπατριώτη του Σβαμπ, πέτυχε το 1-1. Στο 60′ ο Ζ. Ζίφκοβιτς κράτησε ανέπαφη την εστία του από ένα δεύτερο γκολ όταν απέκρουσε σωτήρια ένα κοντινό σουτ του Τζιόνι.

Στο 70′ ο Αουγκούστο που με την παρουσία του έδωσε ποιότητα στην μεσαία γραμμή της ομάδας του, έστειλε ένα δυνατό βολέ που απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Ως το 74′ ο Αμπέλ Φερέϊρα είχε ολοκληρώσει και τις 5 αλλαγές του και τότε άρχισε τις δικές της η Ομόνοια.

Ο ΠΑΟΚ αυξάνοντας την επιθετικότητα του πλησίασε σε ένα δεύτερο γκολ στο 85΄αλλά το σουτ του Σβαμπ εξουδετέρωσε ο καλός τερματοφύλακας των Κυπρίων Φαμπιάνο.

Ως το τέλος του αγώνα οι Κύπριοι με καλή ανασταλτική λειτουργία κράτησαν το 1-1 που σε γενικές γραμμές είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέϊρα): Ζ. Ζίφκοβιτς, Μάτος (61′ Ροντρίγκο), Γιαννούλης, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ινγκασον, Εσίτι (46′ Αουγκούστο), Σβαμπ, Α. Ζίφκοβιτς (73′ Τζόλης), Μουργκ (74΄Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (61′ Σφιντέρσκι).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπέργκ): Φαμπιάνο, Λέτσγιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Γκόμες, Μπότεακ (92′ Λοϊζου), Γκόμεθ (75′ Κουσουλός), Τζιόνι, Παπουλής (75′ Ασάντε), Ντουρίς (75΄ Κακουλής).

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος, πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ Γιώργου Καλύβα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα πρόκληση από Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Στο λιμάνι της Γάζας το πλοίο «Open Arms» με 200 τόνους τροφίμων

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr