ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε «παράσταση για ένα ρόλο» μετέτρεψε η Ισπανία το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής (6η) του 4ου ομίλου της League Α με την Γερμανία, στο οποίο θα κρινόταν η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έκανε «φύλο και φτερό» το συγκρότημα του Λεβ και με το εμφατικό 6-0 πήρε το «εισιτήριο» για τους τελικούς του Nations League, αφήνοντας την Γερμανία στην 2η θέση και παράλληλα υποχρεώνοντάς την σε μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της.
Η «σεμνή τελετή» στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» είχε ολοκληρωθεί από το πρώτο μέρος, όταν η «Ρόχα» προηγήθηκε με 3-0 κάνοντας ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία Γερμανία που αν και «βολευόταν» με την ισοπαλία ήταν κυριολεκτικά … αόρατη στο γήπεδο.






















































