ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που η φημολογία για νέα αναβολή ή ακόμη και ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, «φουντώνει» από μερίδα του Τύπου, με τους Ιάπωνες διοργανωτές να διαψεύδουν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, ο Τόμας Μπαχ πήρε ξεκάθαρη θέση για το φλέγον ζήτημα.
Μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ήταν σαφής:
«Έξι μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ολόκληρος ο Ολυμπιακός κόσμος ανυπομονεί για την τελετή έναρξης στις 23 Ιουλίου.
»Έχουμε την πλήρη υποστήριξη της ιαπωνικής κυβέρνησης.
»Όλοι είναι πραγματικά αποφασισμένοι να κάνουν αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε έξι μήνες, βλέπουμε το φως στο τέλος του τούνελ».
Υπενθυμίζεται, ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν πέρυσι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού -που εξακολουθεί να πλήττει τον πλανήτη- και προγραμματίσθηκαν για το διάστημα 23 Ιουλίου-8 Αυγούστου 2021.























































