Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δια περιπάτου νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0)

Δια περιπάτου νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χωρίς να χρειαστεί να «φορτσάρει» ιδιαίτερα και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με το πρώτο «ερυθρόλευκο» γκολ του χάρισε τη νίκη στους πρωταθλητές, δοκάρι με τον Αντριάν Ριέρα είχε ο Αστέρας στο πρώτο ημίχρονο.

Με εξασφαλισμένο και μαθηματικά τον τίτλο εδώ και δέκα μέρες, ο Πέδρο Μαρτίνς «ξεκούρασε» αρκετούς βασικούς κι έδωσε ευκαιρία σε παίκτες που είχαν λιγοστό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς, όπως οι Κρίστινσον, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι και Κάιπερς.

Ο Ολυμπιακός στο 52’ άνοιξε το σκορ, με το πρώτο γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Από κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Σουάρεθ πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα όμως κατέληξε στον διεθνή αμυντικό των Πειραιωτών, που με εύκολη κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Το φινάλε βρήκε τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την 4η νίκη του στα πέντε πρώτα ματς των πλέι-οφ, να φτάνει τους 79 βαθμούς και να έχει πλέον ως μοναδικό «κίνητρο» στα επόμενα πέντε παιχνίδια, τους 13 βαθμούς για να ξεπεράσει την περσινή συγκομιδή του στη Super League (91β. σε 36 αγώνες).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Λαλά (46’ Ντρέγκερ), Σεμέδο, Παπαδόπουλος (22’ λ. τρ. Παπασταθόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Βαλμπουενά (71’ Ραντζέλοβιτς), Τιάγκο Σίλβα, Καμαρά, Βρουσάι, Χασάν (70’ Ελ Αραμπί), Κάιπερς (82’ Εμβιλά).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Τασουλής, Μπελόκ (88′ Κανελλόπουλος), Βαλιέντε (46’ Ιγκλέσιας), Ρεγκίς, Ριέρα (46’ Ροντρίγο Γκόμες), Αλί Μπαμπά (67’ Λέο Τιλίκα), Μπαράλες (46’ Τζίμας).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr