Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σερβική επιτροπή «καίει» τον Νόβακ Tζόκοβιτς

Σερβική επιτροπή «καίει» τον Νόβακ Tζόκοβιτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Επιτροπή Κρίσεων που διαχειρίζεται την πανδημία στην Σερβία καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Νόβακ Τζόκοβιτς ότι δεν γνώριζε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου το βράδυ.

Στην συνέντευξη Τύπου του υγειονομικού τμήματος της Επιτροπής, ο γιατρός Ζόραν Γκόικοβιτς ανέφερε ότι τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ στέλνονται στο email τη στιγμή που εκδίδονται και καταχωρούνται.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου να σχολιάσει την δήλωση του Τζόκοβιτς ότι ενημερώθηκε την επόμενη ημέρα για το αποτέλεσμα του τεστ, ο Γκόικοβιτς απάντησε χαρακτηριστικά:

«Σε αυτό θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο Τζόκοβιτς, δεν μπορώ εγώ να ξέρω πότε άνοιξε το email του.

»Αυτό που εγώ μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι το πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν θετικός στον ιό Sars Cov-2 είναι αυθεντικό και του στάλθηκε την ώρα που αναγράφεται, δηλαδή την ίδια μέρα, τις βραδινές ώρες».

Σημειώνεται ότι ο Τζόκοβιτς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνoϊό στις 16 Δεκεμβρίου, δήλωσε ότι την επόμενη ημέρα, 17 Δεκεμβρίου, όταν απένειμε έπαθλα σε έφηβους τενίστες και φωτογραφιζόταν μαζί τους, δεν γνώριζε ότι είναι θετικός στον κορωνoϊό.

Ο Ζόραν Γκόικοβιτς ανέφερε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα λογοδοτήσει στην σερβική δικαιοσύνη για την παραβίαση της καραντίνας, διότι δεν αποτελεί, σύμφωνα με τη νομοθεσία, αδίκημα.

Διευκρίνισε ότι η παραβίαση της καραντίνας ήταν ποινικό αδίκημα μόνο κατά την περίοδο που η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα μέσα του 2020 και ο νόμος αυτός πλέον δεν ισχύει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Βορίδης για Μπελέρη: Η απόφαση της Αλβανίας οδηγεί την Ελλάδα σε βέτο

ΣΥΡΙΖΑ: Η καταδίκη Μπελέρη εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, ιδιαίτερα μετά τις συστηματικές δημόσιες παρεμβάσεις της αλβανικής κυβέρνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr