ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Μαυριτανία - Ένας υπέροχος κόσμος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ουραγός Ζαλγκίρις Κάουνας έδωσε τέλος στο σερί των δύο νικών του Παναθηναϊκού, υποχρεώνοντας τους «πράσινους» στην έβδομη εφετινή εντός έδρας ήττα τους στη Euroleague.
Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη «έπεσε» με το τελικό 83-96, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής, βλέποντας το ρεκόρ της να υποχωρεί σε 7-18 στη 17η θέση.
Στον αντίποδα, οι Λιθουανοί διεύρυναν στο 3-0 το νικηφόρο σερί τους, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 6-19 (18η θέση).
Από τον Παναθηναϊκό, ξεχώρισε ο Νέντοβιτς με 23 πόντους και τον ακολούθησε ο Σαντ-Ρος με 16π.
Για την ομάδα του Κάουνας, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ουλάνοβας με 22 πόντους, με τον Λοβέρν να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 17π. και 12 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 10-29, 34-52, 61-76, 83-96























































