ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολύ σύντομα και άδοξα ολοκληρώθηκε η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χάλε της Γερμανίας, καθώς αποκλείστηκε μόλις στο 2ο γύρο (φάση των «16») από τον Νικ Κύργιο (νο65), γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ (7-5 2-6, 4-6) στην Owl Arena, σε έναν αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 5 λεπτά.
Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και ξεκίνησε καλά στο πρώτο σετ, κρατώντας το σερβίς του και «χτυπώντας» στο 12ο γκέιμ τον Ελληνοαυστραυλό άσο με αποτέλεσμα να φτάσει στο 1-0 με 7-5, δεν είχε ανάλογη συνέχεια.
Πολλά αβίαστα λάθη του Τσιτσιπά και το ανέβασμα του Κύργιου στο σερβίς, οδήγησαν τον δεύτερο σετ σε δύο μπρέικ που του έδωσαν ένα εύκολο 6-2 και την ισοφάριση στα σετ.
Στο τρίτο σετ οι δύο τενίστες συνέχισαν να κρατούν με… ευλάβεια το σερβίς τους, μέχρι το 4-4 και δύο αβίαστα λάθη του Τσιτσιπά στο 9ο γκέιμ, που έφεραν το μπρέικ απ’ την πλευρά του Ελληνοαυστραλού άσου και το 5-4.
Ο Κύργιος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με την ψυχολογία στα ύψη, «καθάρισε» το ματς με ένα love-game, παίρνοντας τον τελευταίο πόντο του με άσο, στον οποίο δεν είχε απάντηση ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής.
Στα προημιτελικά ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (16/6) τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.






















































