Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ζελένσκι παρενέβη και για το ποδόσφαιρο – Είναι κατά της Ευρωπαϊκής Super League

Ο Ζελένσκι παρενέβη και για το ποδόσφαιρο – Είναι κατά της  Ευρωπαϊκής Super League
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ποδόσφαιρο,

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες, ανακοίνωσε σήμερα (21/9) η Ουκρανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

«Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της UEFA για την υποστήριξη των αθλητών μας και για τη σταθερή στάση του, καθώς και για τη βοήθειά του στην επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ της Ουκρανίας.

»Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, συζητήθηκε το ενδεχόμενο βοήθειας της UEFA για την απελευθέρωση Ουκρανών αθλητών σε αιχμαλωσία, κυρίως μέσω της δημόσιας υποστήριξής τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε επίσης την αλληλεγγύη του στον πρόεδρο της UEFA για την αντίθεσή του στη λεγόμενη Super League.

«Σε αυτό το πλαίσιο, ελπίζω ότι θα τεθούν τέλος σε συναισθήματα όπως αυτά πίσω από τη λεγόμενη ευρωπαϊκή Super League, γιατί η ουσία του ποδοσφαίρου είναι επίσης η ελπίδα, η αλληλεγγύη και η χαρά, και είναι κάτι περισσότερο από χρήματα, περισσότερο από το προνόμιο των ιδιωτών», αναφέρεται στην επιστολή που απέστειλε ο Ζελένσκι στον Τσέφεριν, μετά την τηλεφωνική συνομιλία.

Τσέφεριν: «Όχι σε αγώνες Champions League εκτός Ευρώπης»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, διέψευσε φήμες και δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ευνοεί την προοπτική διεξαγωγής αγώνων Champions League εκτός Ευρώπης, σε Ηνωμένες Πολιτείες, Κίνα και Μέση Ανατολή.

«Με όλο τον σεβασμό στα μέσα ενημέρωσης, είναι αδύνατο να φανταστούμε ότι μπορούν να βγουν τέτοιου είδους ειδήσεις. Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ», είπε ο πρόεδρος της UEFA, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ολοκλήρωση της εκτελεστική επιτροπή της UEFA, χθες, στο νησί Χβαρ της Κροατίας.

«Ξαφνικά διαβάσαμε σε κάποια ΜΜΕ ότι αυτό το πράγμα θα συμβεί, ακόμα κι αν δεν έχει συζητηθεί ποτέ.

»Θα ήξερα αν υπήρχαν συζητήσεις για το ενδεχόμενο να παίξουμε αγώνες Champions League εκτός Ευρώπης και δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό», κατέληξε ο πρόεδρος της UEFA.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος – Άφησε βαθμούς στο «Βικελίδης» 1-1 με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Επώδυνη ισοπαλία (1-1) στη Λαμία

Ουκρανία: 25.000 Ρώσοι στρατιώτες έτοιμοι να καταλάβουν δύο στρατηγικής σημασίας πόλεις

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός: Οι νέοι του πήραν το UEFA Youth League με «τριάρα» στη Μίλαν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr