Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταπεινωτική ήττα (81-51) για τον Ολυμπιακό

Ταπεινωτική ήττα (81-51) για τον Ολυμπιακό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ήταν ταπεινωτική. Η Αρμάνι Μιλάνο διέσυρε τους «ερυθρόλευκους» με 81-51, στην χειρότερη ίσως εμφάνιση των πρωταθλητών Ευρώπης στη διοργάνωση την τελευταία τριετία.

Ο Ολυμπιακός σταμάτησε να παίζει μετά την πρώτη περίοδο. Από τη δεύτερη και κυρίως στην επανάληψη, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν… εκτός αγώνα. Με τους Λάγκφορντ (29π.) και Χάκετ (17π.) να κάνουν μεγάλο ματς, ο Ολυμπιακός είδε το απόλυτο σερί του στη διοργάνωση (11/11) να διαλύεται, στη δεύτερη αγωνιστική του Top 16 της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός ήταν αγνώριστος σε όλους τους τομείς, μια ομάδα που δεν είχε ενέργεια, καθαρό μυαλό και τη δυνατότητα να παίξει άμυνα. Κάτι που έκανε η Αρμάνι, οι παίκτες της οποίας ήταν ψυχωμένοι από τα πρώτα λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα.

Με 2/11 τρίποντα και 10/23 δίποντα οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό στο πρώτο μέρος και παρά το γεγονός ότι ξέφυγαν με 5 πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (21-16), στο δεύτερο δεκάλεπτο η απουσία του Σπανούλη στο ξεκίνημα έδωσε την ευκαιρία στην Αρμάνι να «γυρίσει» το παιχνίδι.

Με ηγέτη τον Κιθ Λάγκφορντ και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των παικτών του Ολυμπιακού, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +7 (39-32), έχοντας κορυφαίο της παίκτη τον Αμερικανό πλέι μέικερ με 17 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Χάκετ με 9. Ο Σπανούλης είχε 6 πόντους και 6 ασίστ, ενώ από 6 πόντους πέτυχαν και οι Σίμονς, Πρίντεζης.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τους πρωταθλητές Ευρώπης στην τρίτη περίοδο όταν βρέθηκαν να χάνουν με 14 πόντους (50-36), με κάρφωμα του Ντάνιελ Χάκετ που έφτασε τους 16 πόντους στο 25ολεπτό. Ενάμιση λεπτό πριν το τέλος του 10λεπτου η διαφορά «εκτοξεύθηκε» στο +19 (57-38) με τον Ολυμπιακό να έχει 14 λάθη και το Σπανούλη εκτός ρυθμού.

Ο «εφιάλτης» ολοκληρώθηκε για την ελληνική ομάδα, που βρέθηκε να χάνει με 23 πόντους (63-40), με το Λάγκφορντ να κάνει το ματς της ζωής του (25 πόντους, με 5/5 τρίποντα).

Το… πάρτι των Ιταλών δεν είχε τέλος, Στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου η διαφορά έφτασε στο +32 (72-40), με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πάθει ένα πρωτοφανές «μπλακ άουτ» και να μη μπορούν να σκοράρουν με τίποτα (έμειναν 6 λεπτά άποντοι).

Ο Λάγκφορντ με 29 πόντους ήταν μακράν ο κορυφαίος της Αρμάνι, ενώ με 17 τελείωσε το ματς ο Χάκετ. Από τον Ολυμπιακό ο Πρίντεζης ήταν πρώτος σκόρερ με 12 πόντους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

EuroLeague: Η Μακάμπι Tελ Αβίβ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο δρόμο προς το Final Four

Ολυμπιακός: Νίκησε 84-81 τη Φενέρμπαχτσε και θα βρει μπροστά του τη Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ουραγό Άλμπα Βερολίνου 84-75 και διασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας

Ολυμπιακός: Νίκη με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε και προβάδισμα πρόκρισης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr