Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών με… άλλο μάτι από το electobox

Δείτε τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών με… άλλο μάτι από το electobox
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το electobox.gr, η πρώτη πλατφόρμα ηλεκτρονικών εκλογών και δημοψηφισμάτων στην Ελλάδα, πρωτοπορεί, χρησιμοποιώντας τεχνολογικά προηγμένους αλγόριθμους, για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν κάθε μυστικό των εθνικών εκλογών.

Η ομάδα του electobox.gr, -νέοι επιστήμονες εξειδικευμένοι στην πληροφορική-, κατάφερε να συγκεντρώσει κάθε διαθέσιμη πληροφορία που αφορά τις Εθνικές Εκλογές της τελευταίας δεκαετίας.

Ο επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει εύκολα συγκριτικούς πίνακες και διαγράμματα με τα αποτελέσματα των κομμάτων που τον ενδιαφέρουν και να συγκρίνει τα ποσοστά και τις ψήφους από το επίπεδο της επικράτειας έως των μεμονωμένων δήμων.

Όσον αφορά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων και να γνωρίσει τους υποψηφίους αλλά και να παρακολουθήσει την πολιτική διαδρομή ορισμένων από κόμμα σε κόμμα.

Η πλατφόρμα απευθύνεται τόσο τον απλό ψηφοφόρο αλλά και στον πολιτικό αναλυτή που επιθυμεί με έναν σύντομο και εύκολο τρόπο να ενημερωθεί και να απαντήσει σε ερωτήματα όπως:

• Ποια κόμματα ευνοούνται ιστορικά από την αύξηση της αποχής

• Τι απόκλιση έχει η εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων σε μία εκλογική περιφέρεια ή δήμο σε σχέση με την επικράτεια στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις

• Ποιο είναι το ποσοστό ανανέωσης των ψηφοδελτίων των κομμάτων

• Ποιοι είναι οι υποψήφιοι που είχαν κατέβει με διαφορετικό κόμμα στο παρελθόν και ποιο κόμμα ήταν αυτό, καθώς και πόσους σταυρούς πήραν.

Το electobox.gr, που με την ευκαιρία των προσεχών εκλογών συγκέντρωσε και παρουσίασε όλα τα δεδομένα που αφορούν τις εκλογές, είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα διοργάνωσης ηλεκτρονικών εκλογών και δημοψηφισμάτων.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών ψηφοφοριών το οποίο αντικαθιστά τον παραδοσιακό τρόπο εκλογών με μια εύκολη, γρήγορη, οικολογική και πάνω από όλα αδιάβλητη ηλεκτρονική διαδικασία.

Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν από όπου και αν βρίσκονται, ακόμα και από το κινητό τους, χωρίς να απαιτείται καμία γνώση τεχνολογίας.

Καρδιά του συστήματος αποτελεί το υπερσύγχρονο σύστημα ασφαλείας και κρυπτογράφησης που αποτρέπει την διπλοψηφία και διασφαλίζει την μυστικότητα της ψήφου.

Το electobox.gr είναι ικανό να διεξάγει κάθε τύπου εκλογών και δημοψηφισμάτων, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε οργανισμού, κρατικού ή ιδιωτικού φορέα, δήμου, συλλόγου, σωματείου, πανεπιστημίου ή σχολείου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας οργανισμός για να διεξάγει τις εκλογές του ηλεκτρονικά με το electobox.gr είναι να συμπληρώσει την σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα της εφαρμογής: https://electobox.gr


Οι επισκέπτες μπορούν να κατασκευάσουν εύκολα διαγράμματα και να συγκρίνουν τα ποσοστά των κομμάτων, ακόμα και με την συμμετοχή στις εκλογές.


Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα συγκριτικά αποτελέσματα κάθε κόμματος ανά περιφέρεια, από το 2012 έως σήμερα.


Ποσοστό ανανέωσης των ψηφοδελτίων των Εθνικών Εκλογών


Οι υποψήφιοι των κομμάτων καθώς και ποιοι είναι αυτοί που είχαν κατέβει με διαφορετικό κόμμα στο παρελθόν, ποιο κόμμα ήταν αυτό, καθώς και πόσους σταυρούς πήραν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κωνσταντινούπολη: Ο Ιμάμογλου μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον εκλεκτό του Ερντογάν

Η Γερμανία δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη την επανεκλογή Πούτιν

Πούτιν: «Μόνιμος» πρόεδρος της Ρωσίας – Έλαβε ποσοστό-ρεκόρ 87,97% στις προεδρικές εκλογές

Πρώτη αγωγή κατά του υπ. Εσωτερικών από απόδημη Ελληνίδα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων στην Ασημακοπούλου

H Ουκρανία βομβαρδίζει εκλογικά τμήματα στην κατεχόμενη Χερσώνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr