Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Έλον Μασκ αφού απέλυσε το μισό Twitter τώρα τους ζητά να επιστρέψουν

Ο Έλον Μασκ αφού απέλυσε το μισό Twitter τώρα τους ζητά να επιστρέψουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η νέα διοίκηση της Twitter Inc. υπό τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μάσκ αφού απέλυσε περίπου το μισό προσωπικό της εταιρείας την προηγούμενη Παρασκευή προσεγγίζει τώρα δεκάδες υπαλλήλους που έχασαν τη δουλειά τους και τους ζητά να επιστρέψουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Μερικοί από αυτούς που καλούνται να επιστρέψουν απολύθηκαν κατά λάθος, αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο δύο άτομα που γνωρίζουν τις κινήσεις.

Άλλοι αφέθηκαν να φύγουν προτού η διοίκηση συνειδητοποιήσει ότι η δουλειά και η εμπειρία τους μπορεί να είναι απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία των νέων χαρακτηριστικών που οραματίζεται για την εταιρεία ο νέος ιδιοκτήτης, ο Έλον Μασκ, προσθέτει το πρακτορείο, επικαλούμενο πηγές που ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Η εταιρεία έκοψε σχεδόν 3.700 θέσεις εργασίας την προηγούμενη εβδομάδα, με τις απολύσεις να γνωστοποιούνται στους υπαλλήλους μέσω email, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Μασκ να μειώσει το κόστος μετά την εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισ. δολ.

«Όσον αφορά τη μείωση του [εργατικού] δυναμικού του Twitter, δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή όταν η εταιρεία χάνει πάνω από 4 εκατ. δολ. την ημέρα», έγραψε ο Μασκ στο Twitter την Παρασκευή.

Τα αιτήματα για επιστροφή κάποιων εργαζόμενων καταδεικνύουν πόσο βιαστική και χαοτική ήταν η διαδικασία, σημειώνει το Bloomberg.

Στο Twitter απομένουν περίπου 3.700 υπαλλήλοι.

Ο Μασκ πιέζει όσους έχουν παραμείνει στην εταιρεία να προχωρήσουν γρήγορα στις αλλαγές που θέλει για την εταιρεία και σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εργαζόμενοι κοιμήθηκαν ακόμη και στο γραφείο για να τηρήσουν νέες προθεσμίες, σημειώνεται στο δημοσίευμα του Bloomberg.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Κάμαλα Χάρις: Κανείς δεν πρέπει να φυλακίζεται επειδή κάπνισε μαριχουάνα

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσιεύματα για την Κύρωση των Μνημονίων με ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr