Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καλόγερος “προβλέπει” την πτώχευση της Ελλάδας! Τα “σπάει” στο διαδίκτυο…

Καλόγερος “προβλέπει” την πτώχευση της Ελλάδας! Τα “σπάει” στο διαδίκτυο…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Προφητείες, Πτώχευση,

Είναι γνωστό, από τα χρόνια του Πελοποννησιακού Πολέμου (το περιγράφει ο Θουκυδίδης), ότι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται σε απόγνωση και οι κοινωνίες σε κρίση, καταφεύγουν στις προφητείες και στις μαντείες για να παρηγορηθούν ή και να “ξεφύγουν” από την πραγματικότητα.

Από την αρχή της μνημονιακής κρίσης στην Ελλάδα το διαδίκτυο γέμισε με προφητείες καλόγερων που βλέπουν το μέλλον… Άλλοι προβλέπουν την καταστροφή (αγαπημένο θέμα το “τέλος του κόσμου”), άλλοι πάλι βλέπουν το μεγαλείο, μέχρι και την ανάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τους… βαρβάρους. Κανείς, όμως, προφήτης δεν παροτρύνει τον λαό να βγει στους δρόμους, να ξεσηκωθεί, να διεκδικήσει. Κι αυτό από μόνο του λέει πολλά, αν όχι όλα.

Μια νέα προφητεία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες “προβλέπει” τη χρεοκοπία της χώρας. Σύμφωνα με αυτή, «…κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».

Εμείς την εύλογη απορία την έχουμε: πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι μάντιδες καλόγεροι και η Εκκλησία να καταδικάζει τη μαντεία; Σε αυτό πάνω ας αναρωτηθούν όσοι πιστεύουν πράγματα παράλογα…

Κι αν θα υπάρξει πτώχευση της χώρας, εάν υπάρξει λέμε, αυτό δεν θα οφείλεται επειδή το προφήτεψε ένας μοναχός, αλλά γιατί το έχουν προβλέψει οι λογικοί άνθρωποι που ξέρουν ότι αυτή η οικονομική πολιτική δεν οδηγεί πουθενά…

profiteia

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Γιατί (δεν) είχε δίκιο ο Σόιμπλε για την Ελλάδα

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Υποτιθέμενες ερμηνείες σε προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024

Τρομάζουν οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024 (βίντεο)

Αλλαγές σε δάνεια, servicers και εξωδικαστικό μηχανισμό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr