Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η σβάστικα είναι δώρο των… εξωγήινων και σύμβολο του καλού!

Η σβάστικα είναι δώρο των… εξωγήινων και σύμβολο του καλού!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ανθρώπινη ιστορία ελάχιστα σύμβολα ταυτίστηκαν τόσο με το κακό, όπως η σβάστικα που χρησιμοποιήθηκε από τους Ναζί.

Ωστόσο, μια ομάδα – παραθρησκευτική σέχτα στην Αμερική που αποκαλούνται Ραελιανοί, ή αλλιώς Ραελιανό Διεθνές Κίνημα, οι οποίοι πιστεύουν ότι η ζωή προέρχεται από τους εξωγήινους, έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες μια εκστρατεία στις ΗΠΑ για να πείσουν ότι η σβάστικα είναι σύμβολο του καλού και μας την έδωσαν οι εξωγήινοι.

Η ομάδα ισχυρίζεται ότι θέλει να πείσει τον κόσμο να πάψει να βλέπει τη σβάστικα ως σύμβολο του ναζισμού, της γενοκτονίας και του ρατσισμού και να της ξαναδώσουν τον συμβολισμό που είχε πριν την καπηλευτούν οι Ναζί, όταν θεωρούνται σύμβολο καλοτυχίας, προόδου και ευτυχίας.

Ο Τόμας Καένζινγκ, επικεφαλής της εκστρατείας αποκατάστασης του συμβολισμού της σβάστικας, πιστεύει ότι το σύμβολο δόθηκε στους ανθρώπους από τους Ελοχίμ (που είσαι Λιακόπουλε, νέο βιβλίο σε βλέπουμε να… γράφεις), οι οποίοι Ελοχίμ σύμφωνα με τον Καένζινγκ ήταν μια ομάδα εξωγήινων επιστημόνων που δημιούργησαν την ανθρωπότητα.

“Η σβάστικα εμφανίζεται σε όλες τις αρχαίες κουλτούρες ανά τον κόσμο”, είπε ο Καένζινγκ μιλώντας στη Huffington Post. “Πώς είναι δυνατόν να τη συναντάμε σε όλο τον πλανήτη, όταν οι αρχαίοι πολιτισμοί δεν είχαν επαφές μεταξύ τους, εάν δεν εμπλέκονται οι Ελοχίμ;”.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι πριν επιστρέψουν οι Ελοχίμ στον πλανήτη μας, γιατί θα επιστρέψουν, θα πρέπει το σύμβολο να αποκατασταθεί στη σωστή του σημασία.

Είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που οι Ραελιανοί προσπαθούν να βγάλουν το ναζιστικό στίγμα από τη σβάστικα. Στις αρχές Ιουλίου έκαναν εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού σε 50 πόλεις σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στη Λυόν της Γαλλίας και στη Σεούλ της Κορέας. “Είχαμε και μερικές προσπάθειες στο Ισραήλ”, είπε ο Καένζινγκ.

Η εκστρατεία των Ραελιανών το 2012 είχε δεχτεί έντονη κριτική από τον Πρόεδρο της Εβραϊκής Κοινότητας του Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος είχε πει τότε ότι ανεξάρτητα από τα κίνητρα της ομάδας, η εικόνα της σβάστικας παραμένει ακόμα τρομακτική για πολλούς Εβραίους που οι συγγενείς τους χάθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί.

Οι Ραελιανοί, επίσης, ετοιμάζουν και μια παγκόσμια συμμαχία φίλων της σβάστικας, στην οποία θα συμμετέχουν Βουδιστές και Ινδοί, που την έχουν ιερό σύμβολο και θα ονομάζεται Συμμαχία Υπέρ της Σβάστικας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραήλ: Άμεση ανάγκη για 10.000 στρατιώτες – Στρατολόγηση των υπερορθόδοξων Εβραίων ζητούν φωνές στη χώρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr