ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της «Γλυκιάς Συμμορίας»
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι - Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισπανός επιχειρηματίας έριξε το αυτοκίνητό του το οποίο είχε μετατρέψει σε βόμβα φορτώνοντας δύο φιάλες βουτανίου, στην έδρα του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος του Μαριάνο Ραχόι, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο άνδρας συνελήφθη. Οι φιάλες δεν εξερράγησαν.
«Ενας άνδρας έριξε το αυτοκίνητό στην πρόσοψη της έδρας του Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο φιάλες βουτανίου και ένας εκρηκτικός μηχανισμός», που δεν εξερράγησαν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Δεν υπάρχουν τραυματίες», πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
«Ο άνδρας είναι επιχειρηματίας που έχει χάσει τα πάντα», διευκρίνισε.
Την ώρα της σύλληψής του κατηγόρησε την κυβέρνηση και γενικότερα τους πολιτικούς υποστηρίζοντας ότι τον κατέστρεψαν λέγοντας στους αστυνομικούς: «Έχασα τα πάντα. Με κατέστρεψε το κόμμα».
Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, έμαθε να κατασκευάζει εκρηκτικό μηχανισμό ακολουθώντας οδηγίες στο Διαδίκτυο, ενώ λίγες ώρες πριν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του πέρασε τη νύχτα του καταναλώνοντας αλκοόλ σε μπαρ της Μαδρίτης.























































