Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Charlie Hebdo: Ο παρανοϊκός ιμάμης του Λονδίνου στηρίζει τους τζιχαντιστές

Charlie Hebdo: Ο παρανοϊκός ιμάμης του Λονδίνου στηρίζει τους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ιμάμης του Λονδίνου, Αντζέμ Χουντάρι υποστηρίζει ανοιχτά τους τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν την εφημερίδα Charlie Hebdo στο Παρίσι.

Ο Χουντάρι, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για υπόθαλψη τζιχαντιστών στη Βρετανία καθώς και για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, σε επιστολή του που δημοσιεύθηκε στην αμερικανική USA Today, αναφέρει ότι «οι συνέπειες είναι γνωστές σε όλους», μόλις μία ημέρα μετά το μακελειό με τους 12 νεκρούς και τους 11 τραυματίες στην καρδιά του Παρισιού.

Ορμώμενος από τους τέσσερις σκιτσογράφους οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τους τζιχαντιστές ο Χουντάρι αναφέρει στην επιστολή του ότι αντίθετα με την παρεξηγημένη άποψη που υπάρχει στον κόσμο, το Ισλάμ δεν σημαίνει ειρήνη αλλά πιστή τήρηση τις επιταγές του Αλλάχ. Για αυτό το λόγο οι Μουσουλμάνοι δεν πιστεύουμε στην έννοια της ελευθερίας του λόγου, όταν αυτός και οι πράξεις που τον συνοδεύουν δεν καθορίζονται από τη θεία βούληση αλλά από ανθρώπινο πρωτοβουλία».

Παράλληλα, ο Χουντάρι προσθέτει ότι «παρά το γεγονός ότι οι Μουσουλμάνοι δεν συμφωνούν με την ιδέα της ελευθερίας του λόγου, ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν στο Ισλάμ έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Σε έναν διαρκώς ασταθή και επικίνδυνο κόσμο, οι πιθανές συνέπειες από την προσβολή του προφήτη Μωάμεθ είναι ίδιες για όλους, είτε είναι Μουσουλμάνοι είτε όχι».

«Γιατί η Γαλλία επέτρεψε στην εφημερίδα να προσβάλει τους Μουσουλμάνους» διερωτάται ο ιμάμης του Λονδίνου, εμμέσως πλην σαφώς απευθύνοντας έκκληση σε τζιχαντιστές και ακραίους ισλαμιστές που ζουν στη Βρετανία να υιοθετήσουν τις πρακτικές των μακελάρηδων του Παρισιού.

«Οι κυβερνήσεις της Δύσης είναι διατεθειμένες να θυσιάσουν ελευθερίες και τη δικαιοσύνη στο βωμό των βασανιστηρίων με το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας» προσθέτει.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιμάμης του Λονδίνου Άνχεμ Χουντάρι προκαλεί με τις φονταμελιστικές του δηλώσεις υπέρ των τζιχαντιστών και του Ισλαμικού Κράτους, καθώς τον περασμένο χρόνο αποκαλύφθηκε ότι διηύθυνε ένα δίκτυο εξαγωγής τζιχαντιστών από τη Βρετανία στις χώρες που πολεμά το Ισλαμικό Κράτος.

Το αποκορύφωμα της παράνοιάς του είναι ο χαρακτηρισμός που είχε αποδώσει στους τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου, τους οποίους είχε αποκαλέσει «τέλειους μάρτυρες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντζέμ Χουντάρι πριν από λίγους μήνες απειλούσε ανοιχτά σε live συνέντευξη όλο το δυτικό κόσμο, σημειώνοντας ότι «σύντομα η Σαρία έρχεται στις γειτονιές σας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr