Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο τζιχαντιστής Νταβούτογλου κατηγορεί ως… τζιχαντιστή τον Νετανιάχου

Ο τζιχαντιστής Νταβούτογλου κατηγορεί ως… τζιχαντιστή τον Νετανιάχου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, ισλαμοφασίστας Αχμέτ Νταβούτογλου, συνέκρινε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τους τζιχαντιστές δολοφόνους που χτύπησαν την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, σημειώνοντας ότι αμφότεροι έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Και αυτά τα λέει ο πρωθυπουργός μιας χώρας που πριν δύο μήνες σκότωσε δεκάδες Κούρδους στις διαδηλώσεις που σημειώθηκαν στις κουρδικές πόλεις της ανατολικής Τουρκίας. Ο πρωθυπουργός της ίδιας χώρας που κατέχει παράνομα το βόρειο κομμάτι της Κύπρου, ο πρωθυπουργός μιας χώρας που κατηγορείται από την ίδια την αντιπολίτευσή του ότι στηρίζει και εξοπλίζει το Ισλαμικό Κράτος.

Ο επικεφαλής της τουρκικής κυβέρνησης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και στην έφοδο των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων στο τουρκικό πλοίο Μαβί Μαρμαρά, το 2010, τονίζοντας ότι πρόκειται για ενέργειες αντίστοιχες εκείνων που συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Άβιγκντορ Λίμπερμαν, είχε αποκαλέσει τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, «αντισημίτη νταή», επειδή ο τελευταίος κατέκρινε τη συμμετοχή του κ. Νετανιάχου στη διαδήλωση κατά της τρομοκρατίας στο Παρίσι την Κυριακή.

Υπενθυμίζουμε ότι στην ίδια γραμμή ο Δήμαρχος της Άγκυρας κατηγόρησε το Ισραήλ ότι εκείνο κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Ισραηλινός αξιωματούχος με παράδειγμα από την Παλαιά Διαθήκη εξήγησε το πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Τι ακολουθεί μετά το ισραηλινό χτύπημα-απάντηση στο Ιράν

Το Ισραήλ απάντησε στο Ιράν «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr