ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δέκα άτομα προσήχθησαν για ανάκριση κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Παρίσι, ως ύποπτοι για εμπλοκή στις τρομοκρατικές επιθέσεις που συγκλόνισαν τη γαλλική πρωτεύουσα την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας το θάνατο 17 ανθρώπων, όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde και τον σταθμό i-Télé, η γαλλική Αστυνομία έχει προχωρήσει ως τώρα σε οκτώ συλλήψεις.
Οι συλληφθέντες θεωρούνται ύποπτοι για την παροχή όπλων και οχημάτων στους δράστες των τρομοκρατικών χτυπημάτων στο περιοδικό Charlie Hebdo, το εβραϊκό παντοπωλείο και το φόνο μιας αστυνομικού στο Παρίσι, μεταξύ 7 και 9 Ιανουαρίου.
Την ίδια στιγμή, ένα άτομο συνελήφθη στη Γερμανία κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας κατά φερόμενων ισλαμιστών.























































