ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς για την Αίγυπτο – Συνεργάτης με το Ισλαμικό Κράτος

Τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς για την Αίγυπτο – Συνεργάτης με το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ειδικό Δικαστήριο της Αιγύπτου που χειρίζεται υποθέσεις τρομοκρατίας αποφάσισε να εντάξει τον ένοπλο βραχίονα της παλαιστινιακής Χαμάς, τις Ταξιαρχίες Εζεντίν Αλ Κάσαμ στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ οργάνωσαν τρομοκρατικές επιθέσεις με στόχο να υποστηρίξουν την εκτός νόμου Μουσουλμανική Αδελφότητα και πραγματοποίησαν μία βομβιστική επίθεση κατά την οποία σκοτώθηκαν 33 στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας στην Χερσόνησο του Σινά τον Οκτώβριο του 2014 σε συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος και συγκεκριμένα με τον βραχίονα του Ισλαμικού Κράτους στο Σινά, την Ανσάρ Μπαΐτ Αλ Μαγκντίς.

«Απορρίπτουμε την απόφαση του αιγυπτιακού δικαστηρίου σε βάρος των Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ Κάσαμ.

»Πρόκειται για μία πολιτική, επικίνδυνη απόφαση που εξυπηρετεί μόνο τους Σιωνιστές κατακτητές» επισήμανε ο εκπρόσωπος της Χαμάς Σάμι Αμπού Ζούχρι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί

Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου – Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

«Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μόνο μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς

Ο αναδυόμενος Ψυχρός Πόλεμος Ισραήλ και Τουρκίας στη Μεσόγειο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr