ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφρική, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Καμερούν, Μπόκο Χαράμ, Νιγηρία, Τζιχαντιστές, Τσαντ,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο στρατός του Τσαντ σκότωσε τουλάχιστον 120 τζιχαντιστές της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ σε μάχη που ξέσπασε στο βόρειο τμήμα του Καμερούν, που συνορεύει με τη χώρα.
Οι τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ επιτέθηκαν πρώτοι σε στρατεύματα του Τσαντ και έτσι ξεκίνησε η μάχη που μετατράπηκε σε λουτρό αίματος για τους φανατικούς, ενώ και 3 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της μάχης.
Πρόσφατα η Μπόκο Χαράμ ξεκίνησε διασυνοριακές επιθέσεις από τη Νιγηρία προς το Τσαντ και το Καμερούν στο πλαίσιο των προσπαθειών της να ιδρύσει Ισλαμικό Κράτος στην καρδιά της Αφρικής, στα βορειοανατολικά της Νιγηρίας.
Τόσο η κυβέρνηση του Τσαντ όσο και του Καμερούν έχουν αυξήσει τον αριθμό των στρατευμάτων τους που εμπλέκονται σε επιχειρήσεις εναντίον των Αφρικανών τζιχαντιστών.























































