ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tο σκάνδαλο φορολογικής απάτης της HSBC Ελβετίας είναι «η κορυφή του παγόβουνου», σύμφωνα με τον άνθρωπο που αποκάλυψε τα στοιχεία από τα οποία πήρε το όνομα της η περιβόητη λίστα, τον πρώην εργαζόμενο της τράπεζας, αρμόδιο για θέματα πληροφορικής, Ερβέ Φαλσιανί.
Ο Φαλσιανί, κάνει λόγο για «κορυφή του παγόβουνου», επειδή, όπως λέει σε συνέντευξη του στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien” οι δημοσιογράφοι δεν είχαν πρόσβαση παρά σε “ένα μέρος” των πληροφοριών τις οποίες εκείνος διαβίβασε στο γαλλικό κράτος.
Ο Φαλσιανί δηλώνει μεταξύ άλλων, πως τάσσεται υπέρ μιας «οικονομικής προστασίας των κατόχων πληροφοριών δημοσίου συμφέροντος» ώστε να «προχωρήσει η δημοκρατία».
Σύμφωνα με τον Φαλσιανί, η φοροδιαφυγή είναι «ένα ουσιώδες θέμα, το οποίο ακόμη σήμερα δεν έχει επαρκώς προβληθεί». «Κατ’ αναλογία, μιλάμε πολύ για τρομοκρατία», προσθέτει. “Όμως αυτοί που κάνουν τους ανθρώπους να πεινάνε, οι αληθινοί τρομοκράτες, αυτοί που πλήττουν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, είναι ο κόσμος των οικονομικών”.























































