ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονίζει η είδηση ότι 29χρονη παίκτρια αυτοκτόνησε στη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ριάλιτι εκπομπής.
Η Τσουν από τη Νότιο Κορέα που λάμβανε μέρος στο παιχνίδι έδωσε τέλος στη ζωή της περνώντας το καλώδιο του σεσουάρ γύρω από το λαιμό της και στη συνέχεια κρεμάστηκε.
Η αυτοκτονία συνέβη στο “πλατό” των γυρισμάτων, σε ξενοδοχείο του νησιού Τζετζού όπου εξελίσσεται το ριάλιτι «Jjak» (ο Σύντροφος), μια παραγωγή η οποία κατηγορείται ότι ταπεινώνει τους υποψηφίους.
Οι συμμετέχοντες βρίσκονται απομονωμένοι επί μια εβδομάδα σε ένα ξενοδοχείο, το οποίο ονομάζεται για τους λόγους της εκπομπής «H Πόλη της Αγάπης». Οι δέκα άνδρες και οι δέκα γυναίκες περνούν από διάφορες δοκιμασίες με στόχο στο τέλος της διαδικασίας αυτής να βρουν τον ιδανικό σύντροφο.
Η Τσουν άφησε ένα γράμμα στο οποίο εξέφραζε την επιθυμία της να φύγει από το παιχνίδι.
Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας δήλωσε στην εφημερίδα JoongAng Ilbo ότι στην τελευταία τους τηλεφωνική συνομιλία η Τσουν έλεγε ότι δεν ήθελε να ζει πλέον στη Νότια Κορέα, αν η εκπομπή μεταδιδόταν.
Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της η Τσουν κατηγορούσε τους παραγωγούς ότι ήθελαν να της κολλήσουν την εικόνα μιας «σκοτεινής» γυναίκας.
Αποτέλεσμα της φριχτής αυτοκτονίας ήταν το SBS να ακυρώσει τη μετάδοση του τηλεριάλιτι και ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους τηλεθεατές και από την οικογένεια της Τσουν.























































