Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ΗΠΑ καταδίκασαν την απαγωγή 150 Ασσυρίων από το Ισλαμικό Κράτος

Οι ΗΠΑ καταδίκασαν την απαγωγή 150 Ασσυρίων από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδίκασαν τις επιδρομές των τζιχαντιστών σε χωριά Ασσυρίων χριστιανών στη βορειοανατολική Συρία και την απαγωγή 150 αμάχων, οι περισσότεροι γυναικόπαιδα, από το Ισλαμικό Κράτος.

Οι τζιχαντιστές μπήκαν αιφνιδιαστικά στις 04.00 το πρωί στα σπίτια των ανθρώπων και τους έπιασαν στον ύπνο. Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί ότι οι 150 όμηροι θα αποκεφαλιστούν εάν οι ΗΠΑ δεν σταματήσουν τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον του.

«Αυτός είναι ο τελευταίος γύρος των φρικαλεοτήτων που διαπράττονται από το Ισλαμικό Κράτος κατά των αθώων ανθρώπων της περιοχής», ανέφερε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για το Ισλαμικό Κράτος.

Χιλιάδες άλλοι Ασσύριοι της περιοχής, τρομοκρατημένοι, κατέφυγαν τις προηγούμενες ημέρες πρόσφυγες στις κουρδικές πόλεις της βορειοανατολικής Συρίας που ελέγχονται από το YPG, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί στο Twitter.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr