Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μυστήριο με την αυτοκτονία πανέμορφης στρατιωτίνας – Θύμα παρενόχλησης;

Μυστήριο με την αυτοκτονία πανέμορφης στρατιωτίνας – Θύμα παρενόχλησης;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μια σφαίρα στο κεφάλι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της η 30χρονη στρατιωτικός Τζάμι Μπρουνέτ (Jamie Brunette), με την οικογένειά της να υποψιάζεται ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση κατά τη θητεία της στο Αφγανιστάν.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις 9 Φεβρουαρίου και η είδηση συντάραξε την οικογένειά της. Η Τζάμι άφησε την ενεργό δράση τον περασμένο Ιούνιο, μετά από 11 χρόνια, και συνέχισε να δουλεύει ως στρατιωτικός στην πατρίδα της.

Παρόλο που φαινόταν χαρούμενη, η μεγαλύτερη αδερφή της πιστεύει ότι η Τζάμι είχε κάποια τραυματική εμπειρία στο Αφγανιστάν, αφού παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά της μετά την επιστροφή της από εκεί.

«Υποψιάζομαι ότι της επιτέθηκαν και δεν αισθανόταν άνετα να κάνει καταγγελία για κάποιο λόγο. Κράτησε μέσα της το περιστατικό ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει τη θητεία της. Δεν είναι ότι μου είπε κάτι, απλά αυτό εισέπραξα μιλώντας με φίλους της. Είμαι 18 χρόνια στο Λιμενικό Σώμα και γνωρίζω πολύ καλά αυτά τα θέματα. Αυτό είναι το αίσθημα που έχω», σημείωσε η 40χρονη αδερφή της Τζάκι Λέβεριτς (Jackie Leverich).

Την ίδια πεποίθηση έχει και ο συνεργάτης της, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί ότι υπέφερε από μετατραυματικό στρες: «Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες αλλά μπορώ να πω κατηγορηματικά ότι της συνέβη κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί σε κανέναν. Γι’αυτό αποσύρθηκε για να μην αναγκαστεί να ξαναπάει».

jamie-brunette-4

jamie-brunette-5

jamie-brunette-6

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr