ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Δουλεία, Ερωτική Σκλάβα, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μαθητές, Πορνεία, Σκλάβοι, Τζιχαντιστές, Τικρίτ,

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε 26 μαθήτριες στην Τικρίτ, στην επαρχία Σαλαχαντίν του Ιράκ. Οι κοπέλες αιχμαλωτίστηκαν για να παντρευτούν τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με το BasNews οι κοπέλες θα χρησιμοποιηθούν για “προσωρινό γάμο”, δηλαδή, για σεξουαλική εκτόνωση των κτηνών, που αφού τις γλεντήσουν στη συνέχεια θα τις χωρίσουν.
Οι νόμοι του Ισλάμ απαγορεύουν στους τζιχαντιστές τις προγαμιαίες σχέσεις. Για αυτό, όταν θέλουν να βιάσουν κοπέλες ή να τις χρησιμοποιήσουν ως ερωτικές σκλάβες, τις παντρεύονται και στη συνέχεια τις χωρίζουν. Έτσι ερμηνεύουν τη θρησκεία αυτά τα φανατικά καθάρματα.
Οι 26 δυστυχισμένες μαθήτριες οδηγήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο της Τικρίτ, παλιό παλάτι του Σαντάμ, όπου και θα υποχρεωθούν σε προσωρινό γάμο, δηλαδή σε πορνεία, με τους παρανοϊκούς.
Επίσης, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε πέντε έφηβα αγόρια ηλικίας από 13 έως 15 ετών στο Σιντζάρ, στο βόρειο Ιράκ, κατηγορούμενα ότι την ώρα της μάχης ενάντια στους Πεσμεργκά λιποτάκτησαν. Οι πέντε νεαροί είχαν στρατολογηθεί υποχρεωτικά από το Ισλαμικό Κράτος.






















































