Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε 26 μαθήτριες στην Τικρίτ – Θα “εκτονώσουν” τζιχαντιστές

Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε 26 μαθήτριες στην Τικρίτ – Θα “εκτονώσουν” τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε 26 μαθήτριες στην Τικρίτ, στην επαρχία Σαλαχαντίν του Ιράκ. Οι κοπέλες αιχμαλωτίστηκαν για να παντρευτούν τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με το BasNews οι κοπέλες θα χρησιμοποιηθούν για “προσωρινό γάμο”, δηλαδή, για σεξουαλική εκτόνωση των κτηνών, που αφού τις γλεντήσουν στη συνέχεια θα τις χωρίσουν.

Οι νόμοι του Ισλάμ απαγορεύουν στους τζιχαντιστές τις προγαμιαίες σχέσεις. Για αυτό, όταν θέλουν να βιάσουν κοπέλες ή να τις χρησιμοποιήσουν ως ερωτικές σκλάβες, τις παντρεύονται και στη συνέχεια τις χωρίζουν. Έτσι ερμηνεύουν τη θρησκεία αυτά τα φανατικά καθάρματα.

Οι 26 δυστυχισμένες μαθήτριες οδηγήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο της Τικρίτ, παλιό παλάτι του Σαντάμ, όπου και θα υποχρεωθούν σε προσωρινό γάμο, δηλαδή σε πορνεία, με τους παρανοϊκούς.

Επίσης, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε πέντε έφηβα αγόρια ηλικίας από 13 έως 15 ετών στο Σιντζάρ, στο βόρειο Ιράκ, κατηγορούμενα ότι την ώρα της μάχης ενάντια στους Πεσμεργκά λιποτάκτησαν. Οι πέντε νεαροί είχαν στρατολογηθεί υποχρεωτικά από το Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα

Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι

Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία – Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό

Το Πακιστάν σε διαβουλεύσεις με Τουρκία και Ιράν για το σχέδιο στη Γάζα

Το Ισραήλ απορρίπτει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σταθεροποιητική δύναμη της Γάζας, δηλώνει ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr