ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διεξοδική έρευνα για τη δολοφονία Νεμτσόφ ζητά ο Κέρι

Διεξοδική έρευνα για τη δολοφονία Νεμτσόφ ζητά ο Κέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η στυγερή δολοφονία του Ρώσου επικριτή του Βλαντιμίρ Πούτιν, Μπόρις Νεμτσόφ έχει “παγώσει” όλο τον κόσμο. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, αναφέρθηκε στο θέμα και ζήτησε τη διεξαγωγή μιας «διεξοδικής, διαφανούς, πραγματικής έρευνας» που θα διαλευκάνει τη δολοφονία του Ρώσου αντιπολιτευόμενου πολιτικού.

Ο Κέρι επισήμανε ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δε γνωρίζουν ποιος βρίσκεται πίσω από τον θάνατο του Νεμτσόφ στη Μόσχα.

«Σε τελική ανάλυση εμείς ελπίζουμε ότι θα διεξαχθεί μία διεξοδική, διαφανής και πραγματική έρευνα, όχι μόνο σχετικά με το ποιος πυροβόλησε αλλά και το ποιος- εφόσον υπάρχει κάποιος- διέταξε ή καθοδήγησε ή βρίσκεται πίσω από αυτή τη δολοφονία» είπε ο Τζον Κέρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC, «This Week».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ

Ναυτικές συμπλοκές στο νότιο Ιράν – Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα

Ανταλλαγή πυρών στα Στενά του Ορμούζ – Οι Ιρανοί λένε ότι τους χτύπησαν τα Εμιράτα για λογαριασμό του Ισραήλ

Κυρώσεις του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών στον Ιρακινό υφυπουργό πετρελαίου και φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές

ΗΠΑ: Επανεκκίνηση της Επιχείρησης «Project Freedom» εντός της εβδομάδας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr