ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανέτρεψε τα προγνωστικά στις εκλογές στο Ισραήλ ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, που κέρδισε τις κοινοβουλευτικές εκλογές με προβάδισμα έξι εδρών στην Κνεσέτ καθώς η ψηφοφορία έλαβε μια δραματική στροφή υπέρ του το πρωί της Τετάρτης.
Με το 99,5% των ψήφων να έχουν καταμετρηθεί, το δεξιό κόμμα Λικούντ, με επικεφαλής τον Νετανιάχου, αναμένεται να κερδίσει 30 έδρες.
Ο αντίπαλός του Λικούντ, δηλαδή η Αριστερή Πτέρυγα Σιωνιστική Ένωσης, αναμένεται να έρθει δεύτερη με 24 έδρες, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.
Σημειώνεται πως πάνω από 4 εκατομμύρια ή 71,8% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων προσήλθαν στις κάλπες στις ισραηλινές βουλευτικές εκλογές, όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της χώρας την Τρίτη.
Οι εκλογές αυτές θεωρούνται εκείνες με την υψηλότερη προσέλευση ψηφοφόρων μέσα σε αυτόν τον αιώνα στο Ισραήλ.























































