ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ερωτική Σκλάβα, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τρεις νεαρές γυναίκες στη Μοσούλη, με την κατηγορία ότι αρνήθηκαν να παντρευτούν προσωρινά τζιχαντιστές.
Οι προσωρινοί γάμοι είναι ένα εύρημα των τζιχαντιστών για να εκπορνεύουν νεαρά κορίτσια. Επειδή φοβούνται μην τους “κάψει” ο Αλλάχ ως “πόρνους” υποχρεώνουν κορίτσια να τους “παντρευτούν” για ένα βράδυ, τις “γλεντάνε” και το πρωί τις χωρίζουν. Τις χρησιμοποιούν, δηλαδή, ως ερωτικές σκλάβες για να εκτονώνουν τις ορμές τους υπό τον… φερετζέ του γάμου.
Αυτόπτες μάρτυρες μέσα από τη Μοσούλη είπαν σε κουρδικά Μέσα ότι το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζει να υποχρεώνει κοπέλες σε τέτοιους προσωρινούς γάμους.
Την Τετάρτη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι τζιχαντιστές έπιασαν 13 κορίτσια σε διάφορα σημεία της Μοσούλης. Τα 3 που βρήκαν τη δύναμη να αντισταθούν εκτελέστηκαν για παραδειγματισμό των υπολοίπων. Η εκτέλεση έγινε αφού μεταφέρθηκαν στη Νιμρούντ, ανατολικά της Μοσούλης.
Από την αρχή της κατοχής της πόλης από το Ισλαμικό Κράτος τον Ιούνιο του 2014 έχουν εκτελεστεί συνολικά 150 γυναίκες που αρνήθηκαν να γίνουν ερωτικές σκλάβες των φανατικών.























































