Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όχλος ισλαμιστών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου γυναίκα και της έβαλε φωτιά (σκληρό βίντεο)

Όχλος ισλαμιστών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου γυναίκα και της έβαλε φωτιά (σκληρό βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όχλος φανατικών μουσουλμάνων στην Καμπούλ του Αφγανιστάν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την Πέμπτη μια 27χρονη γυναίκα, την οποία στη συνέχεια έκαψε επειδή, όπως την κατηγόρησαν, έβαλε φωτιά σε ένα Κοράνι.

Σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο βλέπουμε ένα πλήθος νέων ανδρών, κάποιοι μοιάζουν έφηβοι ή ακόμα και παιδιά, να χοροπηδάνε πάνω στο σώμα της γυναίκας με μανία για να τη σκοτώσουν, να τη χτυπάνε με βούρδουλες και την ίδια ώρα να ζητωκραυγάζουν για το κατόρθωμά τους.

Όση ώρα η γυναίκα λιντσάρεται, από τον όχλο, πολλοί περισσότεροι παρακολουθούν το φριχτό θέαμα ατάραχοι ενώ αρκετοί καταγράφουν ό,τι συμβαίνει με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Άλλοι τη λιθοβολούν με τεράστιες κοτρόνες ακόμα και όταν έχει ξεψυχήσει. Δείτε το πρώτο βίντεο από το λιντσάρισμα. Προειδοποιούμε ότι δεν έχει πίξελ:

Ο στρατηγός Φάριντ Αφζάλι, αρχηγός της υπηρεσίας δίωξης εγκλημάτων της αστυνομίας της Καμπούλ, μιλώντας σε δυτικά Μέσα, επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που η γυναίκα σκοτώθηκε από τον όχλο ήταν ότι επειδή έκαψε ένα αντίτυπο από το Κοράνι, το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων.

«Μια γυναίκα έκαψε ένα αντίτυπο του Κορανίου στη συνοικία Σάχι Ντοσαμσίρα στην Καμπούλ». Ο ίδιος διευκρίνισε επιπλέον ότι το πλήθος, όπου καταμετρήθηκαν «χιλιάδες άνθρωποι» σε αυτήν την πολυπληθή συνοικία, στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της γυναίκας στην κοίτη του ποταμού Καμπούλ, όπου και του έβαλαν φωτιά.

Αργά την Πέμπτη έγινε γνωστό, ότι η νεαρή γυναίκα ήταν ψυχικά άρρωστη. Αυτό τουλάχιστον δήλωσαν οι δυστυχείς γονείς της. Οι φανατικοί τη σκότωσαν μέσα στο τζαμί, σύμφωνα με τα όσα έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

kabul_3 Το άψυχο κουφάρι της γυναίκας καίγεται στην άκρη της κοίτης του ποταμού Καμπούλ. Η αστυνομία παρακολουθεί ατάραχη, το πλήθος βγάζει φωτογραφίες με τα κινητά

Δείτε σε δεύτερο βίντεο, από άλλο σημείο, το λιντσάρισμα της ίδιας γυναίκας. Αυτοί που την αποτελειώνουν με τα πιο μανιασμένα χτυπήματα είναι νεαρά αγόρια, σχεδόν παιδιά.

Δείτε και το βίντεο με τους πυροσβέστες να περιμαζεύουν τα υπολείμματά της από την κοίτη του ποταμού, με τα καμμένα άκρα της να αποσπούνται:

Η ακόλουθη σειρά φωτογραφιών δείχνει στιγμές του βασανιστηρίου της που δεν υπάρχουν στα βίντεο που σας παραθέσαμε:

kabul_1

kabul_2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Χαμάς για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Φυσικό δικαίωμα των χωρών να αμυνθούν

Ξάνθη: Οι Έλληνες μουσουλμάνοι πέταξαν έξω από τζαμί τον ψευτομουφτή (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr