ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία τροφοδοτεί τη Συρία με όπλα, στο πλαίσιο συμβολαίων που έχουν υπογραφεί τόσο μετά την έναρξη του πολέμου το 2011, όσο και πριν από αυτήν, δηλώνει ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Τα σχόλια του κ. Άσαντ περιλαμβάνονται σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta και έρχονται σε αντίθεση με δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων, σύμφωνα με τις οποίες η προμήθεια πολεμικού υλικού στη Δαμασκό είχε συμφωνηθεί πριν από την έναρξη του πολέμου.
«Υπάρχουν συμβόλαια που έχουν κλείσει πριν από την έναρξη της κρίσης και τα οποία εφαρμόσθηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης. Υπάρχουν και άλλες συμφωνίες για προμήθεια όπλων και στρατιωτική συνεργασία που υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης και εφαρμόζονται τώρα», δηλώνει ο πρόεδρος της Συρίας.
«Εχουν γίνει κάποιες αλλαγές για να ληφθεί υπ΄όψιν το είδος των συγκρούσεων που διεξάγει ο συριακός στρατός με τους τρομοκράτες», διευκρινίζει ο κ. Άσαντ στο πλήρες κείμενο της συνέντευξης, αποσπάσματα της οποίας έχουν δημοσιευθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο πρόεδρος της Συρίας δεν δίνει λεπτομέρειες σχετικά με τα όπλα που η Ρωσία, ο δεύτερος εξαγωγέας όπλων στον κόσμο, προμηθεύει στη Δαμασκό από την έναρξη της εμφύλιας συριακής σύρραξης των 220.000 νεκρών και των εκατομμυρίων εκτοπισμένων.
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, το οποίο ερωτήθηκε τηλεφωνικά, δεν σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Άσαντ.























































