Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοβαρά τραυματίας ο Τούρκος εισαγγελέας Σελίμ Κιράζ

Σοβαρά τραυματίας ο Τούρκος εισαγγελέας Σελίμ Κιράζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τέλος στην ομηρία του Τούρκου εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ με δύο μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP-C νεκρούς και τον ίδιο τον εισαγγελέα να μεταφέρεται βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του Αρχηγού Ασφαλείας Σελαμί Αλτινόκ (Selami Altınok) “διαπραγματευόμασταν με τους τρομοκράτες επί έξι ώρες, αλλά τελικά κάναμε έφοδο όταν ακούσαμε πυροβολισμούς από το γραφείο του εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και τώρα χειρουργείται. Δύο τρομοκράτες είναι νεκροί”.

Το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο (DHKP-C) έπιασε όμηρο τον εισαγγελέα το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο γραφείο του στο δικαστικό μέγαρο του Τσαγλαγιάν.

Ο Σελίμ Κιράζ είχε αναλάβει την έρευνα για τον θάνατο του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν που σκοτώθηκε από την αστυνομία κατά τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του 2013.

Οι ακροαριστεροί ζητούσαν από τους αστυνομικούς που σκότωσαν το Μπερκίν Ελβάν να ομολογήσουν την πράξη τους, αλλιώς απειλούσαν ότι θα εκτελέσουν τον εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr