Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση ζόμπι στους δρόμους του Λας Βέγκας καταγράφεται από κάμερα (βίντεο)

Επίθεση ζόμπι στους δρόμους του Λας Βέγκας καταγράφεται από κάμερα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις ΗΠΑ υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που όχι απλώς πιστεύουν στα ζόμπι, αλλά είναι και βέβαιοι ότι θα συμβεί και Αποκάλυψη των Ζόμπι, ότι δηλαδή θα έρθει κάποτε μια ημέρα που οι νεκροί θα αναστηθούν, εκατομμύρια ζόμπι θα ξεχυθούν στους δρόμους να τρώνε ζωντανούς και όλη τη σχετική συνέχεια που έχει γυρίσει σε ταινίες και σίριαλ το Χόλιγουντ.

Και καλά οι απλοί Αμερικανοί, αυτοί πιστεύουν ό,τι τρέλα τους πει κανείς. Αλλά, όπως αποκαλύφθηκε πριν από 3 μήνες περίπου, σχέδιο για πάσα νόσο και πάσα… απειλή έχει εκπονήσει ο αμερικανικός στρατός αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου Foreign Policy, η Ουάσιγκτον έχει πλάνο για να αντεπιτεθεί σε περίπτωση που εισβάλλουν… ζόμπι στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, μετά τα σχέδια για πυρηνικό πόλεμο, χημική επίθεση, εξάπλωση ιών και συναφείς φόβους του Πενταγώνου, ήρθε να προστεθεί το πλάνο – επιβίωσης σε περίπτωση που οι ζωντανοί – νεκροί σηκωθούν από τους τάφους, βγουν από τις τηλεοράσεις και τις οθόνες του σινεμά και επιτεθούν στην Αμερική.

Το έγγραφο ονομάζεται Conop 8888, και είναι ένα ακριβές σχέδιο που αναφέρει πως θα κινηθούν οι ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να τους αφανίσουν. Επίσημος τίτλος του σχεδίου είναι «Αντεπίθεση στην κυριαρχία των Ζόμπι».

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι η εμφάνιση ενός ζόμπι στους δρόμους του Λας Βέγκας για πολλούς Αμερικανούς είναι κάτι που το περιμένουν ανά πάσα στιγμή.

Όταν μάλιστα το ζόμπι “πήδηξε” στο καπό ενός αυτοκινήτου το ζευγάρι τα χρειάστηκε… Ο άνδρας τηλεφωνούσε στην Αστυνομία, ενώ η γυναίκα έκλαιγε τρομοκρατημένη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Άντονι Μπλίνκεν για 25η Μαρτίου: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας, η Ελλάδα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις αρχές που αγαπάμε»

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr