ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση τζιχαντιστών της Μπόκο Χαράμ (Ισλαμικό Κράτος) στην αγορά ενός χωριού κοντά στο Μαϊντουγκούρι στη βορειοανατολική Νιγηρία.
Αρκετοί ένοπλοι μαχητές της Μπόκο Χαράμ εισέβαλαν σε χωριό 20 χιλιόμετρα από το Μαϊντουγκούρι, πρωτεύουσα της πολιτείας του Μπόρνο και άνοιξαν πυρ σε μια αγορά, σκοτώνοντας τέσσερις εμπόρους.
Οι δράστες λεηλάτησαν καταστήματα τροφίμων και έκλεψαν βόδια πριν ξεφύγουν και χαθούν στη ζούγκλα, είπε ο αξιωματούχος, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
«Ήταν φανερό ότι έψαχναν για τροφή για την ανασυγκρότηση των αποθεμάτων τους, επειδή δεν στόχευαν αποκλειστικά σε ανθρώπους όπως θα έκαναν κανονικά» πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
Η επίθεση στο χωριό ήταν η έκτη μέσα σε έξι μήνες, σύμφωνα με τοπική μονάδα της πολιτοφυλακής. Επιθέσεις της Μπόκο Χαράμ δεν είχαν αναφερθεί για αρκετές ημέρες, εκτός από την έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων όπου σκοτώθηκαν 10 άνθρωποι και η οποία αποδόθηκε σε τζιχαντιστές.























































